Η πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο δράσης ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 40.000 ευρώ. Το καθεστώς της ενίσχυσης είναι το Προσωρινό Πλαίσιο Στήριξης για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό να στηριχθεί η οικονομία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας έξαρσης της νόσου COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης (19.3.2020/C(2020) 1863 Ανακοίνωση της Επιτροπής όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

Πρόσφατα Άρθρα & Νέα

 • "Fit Kids" party at Trofoupoli

  Tο Σάββατο 20/1/18, 12:00-14:00, ένα υπέροχο event για όλα τα παιδιά! 
   
  wishes
   
  Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρουσιάζουμε στα σχολεία (εγκεκριμένο απ'το Υπουργείο Παιδείας) που έχει στόχο να τα μυήσει στη σωστή διατροφή κ
 • Trofoupoli kids book

  Το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο της Τροφούπολης είναι γεγονός! Μία συναρπαστική ιστορία με θέμα τη διατροφική διαπαιδαγώγηση, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία της φιλίας και της ομαδικότητας. Ένα παραμύθι 50 σελίδων με όλους τους ήρωες της Τροφούπολης που ξετρελαίνει τα παιδιά και έχει στόχο να τα μυήσει στη σωστή διατροφή και την άσκηση. Τα παιδιά θα ταξιδέψουν μέσα απ’τις σελίδες αυτού του βιβλίου στην πιο όμορφη, μυρωδάτη και πολύχρωμη πόλη, με τις πιο πρωτότυπες τροφο-γειτονιές! Την Τροφούπολη! Θα γνωρίσουν τον Οσπριούλη, τον Ψαρούλη, την Λαχανικούλα, τον Φρουτούλη και άλλους 50 ήρωες - τους Τροφούληδες και τους Διατροφούληδες - και θα μάθουν όλα τους τα μυστικά. Αχώριστοι φίλοι τους είναι οι Βιταμινούλες, τα Μεταλλάκια και οι τρεις Σούπερ Ένερτζι ήρωες: η Πρωτεϊνούλα, ο Υδατανθρακούλης, ο Λιπούλης. Κοντά στην Τροφούπολη ζει η «Καλή Τροφένια», η Νεράϊδα της Υγιεινής διατροφής και ο «Τρίκακος», ο Μάγος της Αθυγιεινής διατροφής. Ο μάγος Τρίκακος θυμώνει όταν βλέπει τα παιδιά να τρώνε σωστά και να είναι υγιή και δυνατά! Θέλει με κάθε τρόπο να κάνει τους κατοίκους της Τροφούπολης να τρώνε μόνο τις δικές του ανθυγιεινές τροφές. Και είναι αποφασισμένος! Άραγε, θα καταφέρουν οι φίλοι της καλής διατροφής να τον σταματήσουν;
   
  Το εκπαιδευτικό παραμύθι «Τροφούπολη» θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία ή στον πρότυπο παιδότοπο της Τροφούπολης. Κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική σε συγγραφή της Σοφίας Κύργιου. 
  Sofia
  Tίτλος παραμυθιού: "Τροφούπολη" - ένα υπέροχο ταξίδι, μια συναρπαστική περιπέτεια
  ISBN: 978-960-5631-28-4
  Συγγραφέας: Σοφία Κύργιου (Οικονομολόγος-απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών & Fitness Instructor-απόφοιτος Base Training Academy. Γεν. Διευθύντρια εκπαιδευτικού παιδότοπου "Τροφούπολη". Συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Health, Fitness & Nutrition Marketer.) Αναλυτικό βιογραφικό της μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος αυτού του άρθρου.
  Σελίδες: 50
  Έκδοση: 1η
  Ημ/νία έκδοσης: Ιούλιος 2016
  Μέγεθος: 22,50cm x 30,50cm
  Εκδοτικός οίκος: Ελληνοεκδοτική
  Εικονογράφηση: Μαρία Μανουρά
   
  Το εκπαιδευτικό παραμύθι "Τροφούπολη" μπορείτε να το κάνετε δικό σας και να αποσταλεί στον χώρο σας, ακολουθώντας απλά τα παρακάτω βήματα:
   
  1) Κάνετε κατάθεση σε έναν απ’ τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης το κόστος αγοράς του παραμυθιού, δηλαδή το ποσό των 13,90 €.
  α) Eurobank: Λογαριασμός: 0026.0405.43.0200331559 * IBAN: GR7802604050000430200331559
  Όνομα Δικαιούχου: Σοφία Κύργιου
   
  β) Πειραιώς: Λογαριασμός: 5126-064347-715 * ΙΒΑΝ: GR6201721260005126064347715
  Όνομα Δικαιούχου: Σοφία Κύργιου
   
  Γράφοντας σαν αιτιολογία στην κατάθεσή σας το επώνυμό σας και δίπλα τη λέξη «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» 
  π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ
   
  2) Μας στέλνετε ένα email στο [email protected] με όλα τα παρακάτω στοιχεία σας:
   
  α) Επώνυμο:
  β) Όνομα:
  γ) Διεύθυνση αποστολής παραμυθιού:
  Οδός:                                       Αριθμός:              Περιοχή:                           Τ.Κ.: 
  δ) Τηλέφωνο επικοινωνίας σταθερό:                   Kινητό: 
  ε) Email: 
  στ) Όνομα (ή ονόματα) παιδιού (ή παιδιών) για να σταλεί υπογεγραμμένο το παραμύθι:  
   
  3) Στο email που θα μας στείλετε στο [email protected] με όλα τα παραπάνω στοιχεία σας, θα πρέπει να επισυνάψετε και την απόδειξη κατάθεσης της πληρωμής που κάνατε. 
   
   
  Το παραμύθι θα σας αποσταλεί εντός 3-4 εργάσιμων ημερών μέσω courier και τα έξοδα μεταφοράς θα είναι δώρο από εμάς! Αν δεν προτιμάτε την κατάθεση ως τρόπο πληρωμής αλλά θα θέλατε να πληρώσετε αντικαταβολή στο courier, στην τιμή των 13,90 € θα πρέπει να υπολογίσετε έξτρα 2,50 € για τα έξοδα αντικαταβολής. Τα υπόλοιπα μεταφορικά είναι και σ’ αυτή την περίπτωση δώρο από εμάς! Για να σας στείλουμε το παραμύθι μας αντικαταβολή θα πρέπει στο email που θα μας στείλετε τα στοιχεία σας να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να πληρώσετε αντικαταβολή (το σύνολο σε αυτή την περίπτωση θα είναι: 16,40 €).
  Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για περιοχές Αττικής αλλά και επαρχίας (όχι για δυσπρόσιτες περιοχές επαρχίας. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9956990.)
   
  Μαζί με το παραμύθι «Τροφούπολη» θα παραλάβετε 1 σελιδοδείκτη της Τροφούπολης αλλά και κάποια μικρά αναμνηστικά αυτοκολλητάκια με ήρωες της Τροφούπολης!
   
  Επίσης, κερδίζετε έκπτωση 10% στην περίπτωση διοργάνωσης παιδικού πάρτι στον πρότυπο παιδότοπο της Τροφούπολης εντός 1 έτους απ’ την ημερομηνία αγοράς του παραμυθιού! 
   
  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο 210 9956990.
   
  Ευχόμαστε σε εσάς και τα παιδάκια σας, ένα όμορφο αναγνωστικό ταξίδι προς την μαγική Τροφούπολη!
   
  Ευχαριστούμε πολύ τις αγαπημένες μας φίλες & μαμάδες Έλενα Ασημακοπούλου και Μυρτώ Κάζη, για τις όμορφες δημοσιεύσεις που έκαναν για το παραμύθι "Τροφούπολη"!

               

  elena post

   

  elena asimakopoulou

     ___________________________________________________________________________

  myrto kazi

   
  ~ Eat healthy - Be fit - Stop bullynig - Love Fatoulis - Smile ~
   
  - Our mission?
  - Healthy, fit & happy kids! Welcome to Trofoupoli!
   
  Sof
   
  Βιογραφικό Σοφίας Κύργιου
   
  Η Σοφία Κύργιου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Αποφοίτησε το 2006 από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) ως Οικονομολόγος και το 2017 ολοκλήρωσε το τμήμα Fitness (Advanced Personal Training) σε ιδιωτική σχολή της Αθήνας (Base Training) με βάση το American College of Sports Medicine (ACSM).
   
  Λάτρης της υγιεινής διατροφής και της άσκησης, οραματιζόταν ανέκαθεν έναν κόσμο με fit συνείδηση και υγιή παιδιά. Έτσι, αποφάσισε να αναπτύξει την πρωτότυπη ιδέα της διαιτολόγου μητέρας της, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά θα μυούνταν στη σωστή διατροφή και την άσκηση μέσα απ’ το παιχνίδι και τη διασκέδαση. Την ονόμασε, λοιπόν, Τροφούπολη και το 2012 η υπέροχη αυτή ιδέα έλαβε σάρκα και οστά ως ο πρώτος εξειδικευμένος παιδότοπος με θέμα τη διατροφή και την άσκηση αλλά και το πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διατροφής στην Ελλάδα για παιδιά 3-12 ετών, βασισμένο σε πρωτότυπα εκπαιδευτικά παιχνίδια και 50 μοναδικούς ήρωες κόμικς, τους Διατροφούληδες και τους Τροφούληδες. Έκτοτε, παρακολούθησε ημερίδες για τη σωστή διατροφή, την ψυχολογία των παιδιών, τις διατροφικές ασθένειες και την άσκηση. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Τροφούπολης είναι εγκεκριμένα απ’ το Υπουργείο Παιδείας και τα έχουν παρακολουθήσει πάνω από 50.000 παιδιά μέχρι σήμερα. 
   
  Οι εκδόσεις της Τροφούπολης σε μορφή κόμιξ (εκπαιδευτικό περιοδικό «Διατροφούληδες», Η Μάχη του Σακχάρου, Το πάρτι της Σουίτι, εκπαιδευτικό τροφο-μπλοκ Ιχνογραφίας) έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 200.000 τεύχη και έχουν μοιραστεί δωρεάν σε παιδιά 3-12 ετών με στόχο να τα μυήσουν στον υγιεινό τρόπο ζωής. 
   
  Η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά και η εμπειρία της μέσα από την καθημερινή επαφή μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, την οδήγησαν στην απόφαση συγγραφής μίας σειράς παιδικών παραμυθιών που θα συντροφεύει τα παιδιά, ψυχαγωγώντας τα αλλά και διαπαιδαγωγώντας τα διατροφικά, και όχι μόνο. Υπέρμαχος του σεβασμού στη διαφορετικότητα και της σημασίας της ψυχικής υγείας, φιλοδοξεί να βοηθήσει στην εξάλειψη του κοινωνικού ρατσισμού (bullying) απέναντι στα παιδιά που πάσχουν από διατροφικές ασθένειες (όπως παιδική παχυσαρκία, παιδικός σακχαρώδης διαβήτης) μέσα από διάφορες δράσεις. Η συγγραφή του πρώτου της παραμυθιού που κυκλοφόρησε το 2016, είναι μία από αυτές. Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Τροφούπολη» και κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική στα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και την Κύπρο.
   
  Παράλληλα, στην προσπάθειά της να μυήσει τον κόσμο στον υγιεινό τρόπο ζωής, αποφάσισε να ανοίξει με την οικογένειά της ένα κατάστημα με moto “Healthy can be delicious”, όπου κανείς μπορεί να βρει και να απολαύσει μία τεράστια ποικιλία φρέσκων χυμών και smoothies, superfoods, ξηρών καρπών, βοτάνων και μία ιδιαίτερη γκάμα υγιεινών σνακ. Το νέο κατάστημα “Nutri Bar” άνοιξε τις πόρτες του το Νοέμβριο του 2017 στη Γλυφάδα (Μαραγκού 8, Τηλ.: 210.220.220.8) με στόχο να αγαπηθεί από όσους ασχολούνται με την άσκηση ή απλά επιθυμούν να ακολουθήσουν μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.
   
  Το 2017 δημιούργησε επίσης το "Kids Nutrition Festival", ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με θέμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΑΣΚΗΣΗ-ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ-BULLYING, το οποίο παρουσιάζει με την παιδαγωγική και θεατρική ομάδα της Τροφούπολης σε δήμους, σχολεία, κατασκηνώσεις και βιβλιοπωλεία.
   
  Έχει ήδη ολοκληρώσει τη συγγραφή του 2ου βιβλίου της που θα εκδοθεί μες στο 2019. 
   
  Παράλληλα αρθρογραφεί σε ένα γυναικείο blog ποικίλης ύλης, το οποίο δημιούργησε με την αδερφή και την κολλητή της και το οποίο ονομάζεται soulares.gr και έχει στόχο τη ψυχική ευεξία του αναγνώστη!
   
  Την Σοφία Κύργιου θα τη βρεις στον εκπαιδευτικό παιδότοπο της Τροφούπολης στην Αργυρούπολη, στο Nutri Bar στη Γλυφάδα ή μέσα σε κάποιο γυμναστήριο! Για να επικοινωνήσεις μαζί της, μπορείς να την αναζητήσεις στο instagram @sofia_kyrgiou, στο facebook @sofiakyrgiouauthor ή να της στείλεις email στο [email protected] 
   
  Sofi
   
 • Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

  Η Τροφούπολη, ο μοναδικός εκπαιδευτικός παιδότοπος στην Ελλάδα με θέμα τη διατροφή, ανοίγει τις πόρτες του για 6η συνεχόμενη σχολική σεζόν. Έτοιμοι και φέτος να σκορπίσουμε γνώσεις και πολλά χαμόγελα στα παιδιά!
  wishes
   
  - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΑΣΚΗΣΗ – ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ – BULLYING. Ένα 2ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο παρουσιάζουμε στον χώρο μας από το 2012, σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. 
  - Θεατρική παράσταση με θέμα τη διατροφή. Ένα πρόγραμμα 1 ώρας το οποίο παρουσιάζουμε στον δικό σας χώρο. (σχολεία, Δήμους, βιβλιοπωλεία, παιδικά πάρτι στο σπίτι σας, βαφτίσια, κλπ).
  - Παιδικά party γενεθλίων στον χώρο μας.
  - Εκδηλώσεις εταιρειών στον χώρο μας.
  - Το εκπαιδευτικό μας παραμύθι με τίτλο «Τροφούπολη» και κύριο στόχο την διατροφική διαπαιδαγώγηση.  
   
  dancing
   
  Όποιος κι αν είναι ο λόγος για να μας γνωρίσετε ή να παρακολουθήσετε ένα απ’ τα προγράμματά μας, εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
  Πάνω από 50.000 παιδιά έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα από το 2012. Περισσότερα από 500 παιδικά party έχουμε αναλάβει!
  Η εμπειρία μας και η μεγάλη μας αγάπη για τα παιδιά και για αυτό που κάνουμε σας υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία σ’ αυτή τη μαγική πόλη «Τροφούπολη»! 
   
  Λειτουργούμε μόνο prive και κατόπιν κράτησης στο 211 8000 230
  (είτε για επισκέψεις σχολείων, είτε για πάρτι, είτε για πριβέ κλείσιμο του χώρου μας για εσάς και την παρέα σας.)
   
  Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά! Να είστε όλοι καλά!
   
  ~ Eat healthy - Be fit - Stop bullynig - Love Fatoulis - Smile ~
 • Καλό καλοκαίρι! Σας ευχαριστούμε!

  Αγαπημένοι μου γονείς, εκπαιδευτικοί & συνεργάτες,

   

  μία ακόμα υπέροχη σεζόν έφτασε στο τέλος της, αφήνοντάς μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις...

  - Εκατοντάδες σχολεία (ιδιωτικά & δημόσια) μας επέλεξαν και αυτή τη χρονιά, για την ενότητα "διατροφής" και "στοματικής υγιεινής" και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

  - Κι έτσι χιλιάδες παιδάκια απ' όλα τα μέρη της Αττικής αλλά και από επαρχία μας επισκέφθηκαν μες στη σχολική σεζόν που πέρασε και μας γέμισαν χαρά με τα χαμόγελά τους!

  - Το πρώτο μου παραμύθι με τίτλο "Τροφούπολη" προτού καν κλείσει 1 χρόνο κυκλοφορίας του στα βιβλιοπωλεία, έχει ταξιδέψει σε χιλιάδες σπίτια κρατώντας την πιο γλυκιά συντροφιά στους μικρούς μας φίλους!

  - Η θεατρική μας παράσταση "Ταξίδι στην Τροφούπολη" έκανε την πιο μεγάλη περιοδεία της!

  - Ο Δοντούλης της Frezyderm ήταν στην ομάδα μας και μας γέμισε δώρα και γνώσεις!

  - Η Ελληνοεκδοτική, ο αγαπημένος μας εκδοτικός οίκος, ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια.

  -Τα δύο πρώτα "Kids Nutrition Festival by Trofoupoli" πραγματοποιήθηκαν στον Άλιμο και στη Γλυφάδα προσφέροντας γνώση και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

   

  Το εκπαιδευτικό αυτό ταξίδι χαράς δεν σταματά αλλά κάνει ένα διάλειμμα τον μήνα Αύγουστο για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό ενέργειας. Το team της Τροφούπολης επανέρχεται δριμύτερο από Σεπτέμβρη με νέες ιδέες και πολλή πολλή όρεξη να προσφέρει σε ακόμα περισσότερα παιδιά εκπαίδευση, αγάπη και χαρά!

   

  Επισκέψεις σχολείων στον χώρο μας - Party γενεθλίων - Θεατρική παράσταστη - Παρουσιάσεις παραμυθιού - Kids Nutrition Festival και πολλά ακόμη που έρχονται...

   

  Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δασκάλους που μας εμπιστεύθηκαν για 5η σχολική σεζόν και μας επισκέφθηκαν με τις τάξεις τους.

  Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που ανέθεσαν σε εμάς τα party γενεθλίων των παιδιών τους, μία τόσο προσωπική και σημαντική στιγμή κάθε οικογένειας.

  Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν και διέδωσαν θετικά σχόλια για εμάς. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε συνέχεια γεμάτοι...τα καλά σχόλιά σας και η διαφήμιση που όλοι εσείς μας έχετε κάνει και σας ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας.

  Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνοεκδοτική, την εταιρεία Frezyderm και τους Δήμους Αλίμου και Γλυφάδας για την μεγάλη τους υποστήριξη σε αυτό που κάνουμε.

   

  Παλεύουμε μέσα απ'τη δουλειά μας και τις δράσεις μας, για ακόμα περισσότερα υγιή και χαρούμενα παιδιά! Το μήνυμά μας: "Eat healthy-Be fit-Stop bullying-Love Fatoulis-Smile". Διαδώστε το!

   

  Να έχετε όλοι ένα αξέχαστο καλοκαίρι! Καλές διακοπές & καλές βουτιές!

   

   

  Με αγάπη,

   

  Σοφία Κύργιου 

   

  Υ.Γ.: Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κλείσει ημερομηνία για κάποια σχολική επίσκεψη ή κάποιο party από Σεπτέμβρη και δεν μας βρίσκει στο σταθερό μας τηλέφωνο 211 8000230, ας μας στείλει ένα email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο. Σας ευχαριστούμε!

   

  1945

 • Kids Nutrition Festival by Trofoupoli

  ~ Δωρεάν είσοδος και συμμετοχή για όλους! ~
  Σάββατο 10 Ιουνίου στο CINE Άλιμος, 19:00-20:30
  Πέμπτη 22 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, 19:00-20:30
   
  Η ομάδα της Τροφούπολης παρουσιάζει στα παιδιά το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με θέμα τη διατροφή, την άσκηση και την αξία της διαφορετικότητας.
  “Kids Nutrition Festival by Trofoupoli”
  Περιλαμβάνει θεατρική παράσταση, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικό παιχνίδι, διαδραστικά παιχνίδια, εκπαίδευση, φαντασία, γνώσεις. Παρουσιάζει η συγγραφέας του ομώνυμου παραμυθιού (“Τροφούπουλη”), Σοφία Κύργιου, με την θεατρική και παιδαγωγική ομάδα της Τροφούπολης. (Το εκπαιδευτικό παραμύθι Τροφούπολη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία απ'την Ελληνοεκδοτική.)
  Sofia
   
  paramythi
   
  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τροφούπολης παρουσιάζεται σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, από το 2012, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
   
  “Ετοιμαστείτε, παιδιά, 
  για ένα μαγικό ταξίδι,
  στην πιο γευστική πόλη του κόσμου!”
  theatriko
   
  Sofi
   
  Θεατρική παράσταση, μασκότ, διαδραστικά παιχνίδια με θέμα τη διατροφή, εκπαίδευση, φαντασία, χορός. Η διατροφική διαπαιδαγώγηση στην πιο διασκεδαστική της μορφή!
   
  «Φρούτα, δημητριακά και γάλα, για να αρχίσει η τρεχάλα!
  Όσπρια, ζυμαρικά, κρέας, ψάρι ή αυγά
  και βεβαίως μια σαλάτα,
  στο τραπέζι ορίστε φάτα!»
   
  Μέσα από μία παράσταση–παραμύθι, τα παιδιά ταξιδεύουν στην Τροφούπολη και μαθαίνουν για τη σημασία της σωστής διατροφής και της άσκησης. 
  papagalos
   
  Παράλληλα τους περνάμε μηνύματα κατά του κοινωνικού ρατσισμού απέναντι στα παιδιά που πάσχουν από διατροφικές ασθένειες όπως η παιδική παχυσαρκία και ο παιδικός σακχαρώδης διαβήτης, μέσα από τον κεντρικό μας ήρωα, Φατούλη, (η μασκότ του οποίου θα παρουσιάσει ένα χορευτικό show στα παιδιά) και τους ήρωες Γλυκούλα και Ζαχαρένιο.
  happy
   
  Στο τέλος του προγράμματος θα μοιραστούν δώρα από την Τροφούπολη σε όλα τα παιδιά!
   
  Μαζί μας θα είναι και ο Δοντούλης για να διασκεδάσει τα παιδιά! (Ευχαριστούμε πολύ Frezyderm!)
  dontoulis
   
  Διάρκεια προγράμματος: 1,5 ώρα
  Ιδανικό για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.
  Δωρεάν είσοδος & συμμετοχή για όλους.
  dancing
   
  space
   
  Kids Nutrition Festival by Trofoupoli:
   
  1. Σάββατο 10 Ιουνίου στο Cine Άλιμος, 19:00-20:30
  alimos2
   
  2. Πέμπτη 22 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, 19:00-20:30
  glyfada
   
  Ευχαριστούμε πολύ την κα Ραμόνα Σάντος από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου και την κα Ελένη Καλαντζή από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, για την πρόσκλησή τους και την όμορφη συνεργασία!
   
  Σας περιμένουμε για ένα υπέροχο εκπαιδευτικό & ψυχαγωγικό απόγευμα!
   

 • Βούρτσισμα δοντιών: Κάν' το παιχνίδι για το παιδί!

  frezyderm

  Το βούρτσισμα των δοντιών – μια απαραίτητη διαδικασία για όλους- οφείλει να ανήκει στην καθημερινή μας ρουτίνα, ειδικά των μικρών παιδιών. Σήμερα θα σου εκμυστηρευτούμε κολπάκια και συμβουλές που θα κάνουν τον «μπελά»… παιχνίδι!
   
  Βούρτσισμα δοντιών… εύκολα, σωστά, διασκεδαστικά!
  Μπρίο, κέφι, ενθουσιασμός! Κάθε φορά που πάτε παρέα να πλύνετε δοντάκια, κάνε το με χαρά, πολλή χαρά. Σαν ένα είδος παιχνιδιού! Το παιδί θα σε αντιγράψει και θα ενθουσιαστεί το ίδιο!
   
  Μάθε του τι σημαίνει να είσαι ήρωας
  Ακόμα κι αν το παιδί βρίσκεται σε πολύ μικρή ηλικία και δεν ξέρει καλά-καλά να μασάει, ζήτα να σου βουρτσίσει τα δόντια. Ύστερα, βούρτσισε εσύ τα δικά του.  Έτσι, θα νιώσει ότι έκανε κάτι σημαντικό, όπως θα έκανε ο αγαπημένος του ήρωας, ενώ θα μάθει τη σημασία του να έχει ο καθένας τη δική του οδοντόβουρτσα!
   
  Σκάρωσε ένα μικρό παραμύθι
  Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν ρόλους και να υποδύονται χαρακτήρες. Πες του μια ιστορία για τον αρχηγό των ποντικών, που του αρέσει να τρυπώνει σε δοντάκια που έχουν ζάχαρη και κομματάκια από τροφές. Πες του πως σε αυτό το παραμύθι η καλή νεράιδα δεν έχει ραβδί, αλλά σούπερ οδοντόβουρτσες και πως με αυτές, καταπολεμάει τα ποντικάκια για να έχουν τα παιδιά όμορφα και γερά δοντάκια χωρίς… ροκανίσματα! Πάντα με τη βοήθεια της φιλενάδας της… της οδοντόκρεμας!
   
  Βάλε τη φαντασία του να δουλέψει
  Αν το κουτάλι με το φαγητό μοιάζει με αεροπλανάκι, τότε οι κινήσεις της βούρτσας μοιάζουν με ρόδα που γυρίζει. Μάθε του να κάνει με την οδοντόβουρτσα κυκλικές κινήσεις και όχι οριζόντιες. Μπορεί λοιπόν, να φανταστεί, ότι κινεί νοερά με το δάχτυλό του τη ρόδα του λούνα παρκ. Α, και μην ξεχάσεις τα ούλα! Πες του πως είναι τα βράχια σε μια έρημο που θέλει… ξεσκόνισμα! Βούρτσισμα, δηλαδή!
   
  Αντίστροφη μέτρηση
  Mάθε του να μετρά αργά μέχρι το 20 σε κάθε πλευρά δοντιών! Μέσα, έξω, πάνω, κάτω! Ποιος θα τελειώσει πρώτος; Και αν του φαίνεται εύκολο, δοκιμάστε να μετρήσετε αντίστροφα!
   
  Και το βούρτσισμα, θέλει ωραία γεύση!
  Άσε το παιδί να διαλέξει την οδοντόκρεμα που του αρέσει. Οι οδοντόκρεμες για ενήλικες είναι ενοχλητικές και όχι πάντα κατάλληλες για παιδιά. Εμείς σου προτείνουμε τις φρουτένιες παιδικές οδοντόκρεμες της FREZYDERM! Τις έχουμε δειγματίσει σε τόσα πολλά παιδάκια εδώ στην Τροφούπολη και οι εντυπώσεις των γονέων είναι μόνο θετικές!
  Άσε το μικρό σου να διαλέξει τη νέα του αγαπημένη οδοντόπαστα για να βγει ήρωας στη μάχη με την τερηδόνα! Βρείτε παρέα αυτή που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες του. Διάβασε εδώ ποιες εναλλακτικές έχεις ανάλογα με την ηλικία: FREZYDERM SensiTeeth Kids.
   
  Στοματικό διάλυμα
  Μετά το βούρτσισμα, μην αμελείς και το στοματικό διάλυμα που είναι τόσο σημαντικό! 
   
  Τραγούδι
  Δύο λεπτάκια χρειάζονται και τα δόντια θα αστράφτουν! Βρες, ένα τραγούδι, που του αρέσει και διαρκεί δύο λεπτά και ακούστε το, όσο βουρτσίζετε τα δόντια!
   
  Μπράβο!
  Η λέξη Μπράβο κρύβει μεγάλη δύναμη. Επιβράβευσέ το, ειδικά αν το κάνει με σωστές κυκλικές κινήσεις και για 2 ολόκληρα λεπτά.
   
  Αυτό ήταν! Τώρα ξέρεις!
   
  Πηγή άρθρου: blog.frezyderm.com
   
  Στον πρότυπο εκπαιδευτικό παιδότοπο της Τροφούπολης, τα παιδιά μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουν αλλά και τι τροφές να καταναλώνουν, χάρη στον φίλο τους τον Δοντούλη και χάρη στο ολοκαίνουριο παιχνίδι για τη στοματική υγιεινή, ευγενική χορηγία της Frezyderm! Ευχαριστούμε πολύ! 
  frezyderm
  sensiteeth
   

 • Πρόγραμμα Τροφούπολης

  Αγαπημένοι μας γονείς και εκπαιδευτικοί,

  ο πρότυπος παιδότοπος της Τροφούπολης λειτουργεί μόνο με πριβέ party γενεθλίων και εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα:

   

  ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

  Αν είστε εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεστε να μας φέρετε την τάξη σας τη σχολική σεζόν "Γενάρης 2017-Ιούλιος 2017", καλέστε μας στο 211 8000 230 το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε να βρούμε διαθέσιμη ημερομηνία, μιας και οι κενές μέρες που έχουν μείνει είναι πλέον λίγες. Φέτος, το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα διατροφής έχει εμπλουτιστεί με μία καινούρια ενότητα για τη στοματική υγιεινή, με ένα ολοκαίνουριο εκπαιδευτικό παιχνίδι (sponsored by Frezyderm).

  Αν δεν γνωρίζετε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα κάντε κλικ ΕΔΩ!

   

  ΓΙΑ PARTY

  Αν είστε γονέας και θέλετε να αναλάβουμε κάποιο party για το παιδάκι σας, μπορείτε να διαβάσετε για τα μοναδικά party που διοργανώνουμε κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

   

  Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι σε όλα τα βιβλιοπωλεία κυκλοφορεί το πρώτο μας παραμύθι, σε συγγραφή της Σοφίας Κύργιου, από την Ελληνοεκδοτική! Ένα βιβλίο που έχει στόχο να μυήσει τα παιδιά στη σωστή διατροφή και την άσκηση μέσα από μία συναρπαστική περιπέτεια! Υπέροχα μηνύματα και για την αξία της φιλίας, της ομαδικότητας και της διαφορετικότητας.

  παραμύθι

 • Pre-Christmas party στην Τροφούπολη!

  fatoulis

   

  Το Σάββατο 17/12/16 ανοίγουμε για το κοινό και σας περιμένουμε για ένα εκπαιδευτικό και πολύ πολύ διασκεδαστικό πάρτι!

  christmas

 • Προτάσεις παιδικών παραστάσεων

  1. «ΗΡΑΚΛΗΣ, η ζωή και οι άθλοι του»

  θεοί

  Κείμενο – σκηνοθεσία – αφήγηση: Κάρμεν Ρουγγέρη

  Κάθε Κυριακή: 11:30 & 15:30
  Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016
  Λήξη παραστάσεων: Κυριακή των Βαίων
   
  Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:
  τη γέννηση του ήρωα 
  τη ζωή του 
  τους άθλους του
  την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων (Πίνδαρος «V&VIΟλυμπιόνικοι Α΄& Β΄» και Λυσίας «Άπαντα ΙΙΙ»)
  το θάνατό του 
  τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.
   
  Και βέβαια όλα αυτά απόλυτα τεκμηριωμένα και μελετημένα, μέσα από την αστείρευτη πηγή της μυθολογίας μας.
  ηρακλης
   
   
  2. «Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι»
  ολότελα
  «Το γέλιο κάνει bullying στο bullying», στην ξεκαρδιστική, ανατρεπτική και άκρως εκπαιδευτική κωμωδία «Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν, μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άνεσις. (Λ.Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, Αθήνα)
   
  Το «Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι», είναι μια ανατρεπτική προσέγγιση στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού (bullying) μέσω της απίστευτης ιστορίας που ζει ένας ταλαιπωρημένος στρουμπουλός μπόμπιρας. Ο Ανδρέας Χατζηκαραπαπαδόπουλος δέχεται συνεχώς bullying από τους συμμαθητές του και κυρίως τη φοβερή και τρομερή Ρόζα Νταή. Την ημέρα των γενεθλίων του,  βρίσκει ανάμεσα στα δώρα του, ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιθυμία του. Με τη βοήθεια των Οδηγιών Χρήσης που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία εύχεται «να γινόμασταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι», πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος για διαχωρισμούς, διαφωνίες και διχασμούς. Όμως το μόνο που καταφέρνει είναι σε ΟΛΟ τον πλανήτη οι άνθρωποι να γίνουν Oλότελα Oλόιδιοι και μια σειρά από ευτράπελα να αρχίσουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο ήρωάς μας μαθαίνει ότι τα προβλήματα που οφείλονται στην ποικιλομορφία, δεν λύνονται με την εξάλειψη της διαφορετικότητας, αλλά με το σεβασμό μας σ’ αυτήν…"
   
  Το σπουδαίο αυτό κείμενο, μας έχει χαρίσει την τιμή να είμαστε η μοναδική Ελληνική παράσταση που έχει εγκριθεί και είναι προτεινόμενη από την Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του σχολικού εκφοβισμού. (Europe's Anti-Bullying Campaign)
   
  Πρωταγωνιστούν:
  Σύλβια Δελικούρα, Κατερίνα Τσάβαλου, Έλενα Ασημακοπούλου,
  Ολυμπία Σκορδίλη, Ερνέστος Βουτσίνος και ο Θεόδωρος Κανδηλιώτης

  ολότελα all

 • Trofoupoli Kids Party

  Αυτό το Σάββατο 8/10/16 ένα εκπαιδευτικό και πολύ πολύ διασκεδαστικό πάρτι για όλους εσάς!
   
  Τα παιδιά θα απολαύσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα διατροφής (εγκεκριμένο απ'το Υπουργείο Παιδείας) αλλά και το ολοκαίνουριο παιχνίδι μας για την στοματική υγιεινή (sponsored by Frezyderm). Θα χορέψουμε, θα μάθουμε, θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και φυσικά θα πάρουμε κι ένα ωραίο δωράκι στο τέλος!
 • παιδικό παραμύθι "Τροφούπολη"

  1947

   

  "Φρεσκοτυπωμένο και έτοιμο να σκορπίσει χαρά και πολλά μηνύματα σε όλα τα παιδιά! Το πιο όμορφο καλοκαιρινό δώρο! Το 1ο μου παιδικό παραμύθι βρίσκεται ήδη σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας! Καλή μας επιτυχία Φατούλη μου! :-)

   
  Ένα υπέροχο ταξίδι στην πιο γευστική πόλη του κόσμου! Την Τροφούπολη! Μια πανέμορφη, μυρωδάτη και πολύχρωμη πόλη με τις πιο πρωτότυπες γειτονιές... 
  Μία συναρπαστική ιστορία με θέμα τη διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία της φιλίας και της ομαδικότητας.
   
  Υπερευχαριστώ την "Ελληνοεκδοτική" και τον Εκδότη Διονύση Βαλεριάνο, που από την πρώτη παρουσίαση αγκάλιασαν και αγάπησαν τη δουλειά μου! Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς της Τροφούπολης που στήριξαν αυτό το έργο (Ascensia για τον παιδικό σακχαρώδη διαβήτη, εκπαιδευτικά παιχνίδια 4M & Brainbox, μέλι Μελίτης, σχολή εκπαίδευσης γυμναστών Base Training, γυμναστήρια Cross Training Clubs), τους συνεργάτες μου διαιτολόγους, ψυχολόγους και εκπαιδευτικούς (Μαρία-Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ελένη Κουή, Δημήτρη Πέππα, Μαρία Δεληκωνσταντίνου και Μαρία-Χριστίνα Μήτσου) και φυσικά την εξαιρετική εικονογράφο του βιβλίου, τη Μαρία Μανουρά, που αποτύπωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι είχα στο μυαλό μου! 
   
  Απόλυτα χαρούμενη για τη δημιουργία αυτού του υπέροχου παιδικού εργαλείου! 
   
  Καλή απόλαυση παιδάκια μου γλυκά! 
   
  Αγαπητοί γονείς, ακολουθήστε τη σελίδα μου στο facebook και μείνετε ενήμεροι: https://www.facebook.com/sofiakyrgiouauthor/"
   
  - Σοφία Κύργιου
 • Ώρες λειτουργίας Τροφούπολης καλοκαίρι 2016

  Η Τροφούπολη παραμένει κλειστή για το κοινό μες στον Αύγουστο και εξυπηρετεί μόνο τα πριβέ party γενεθλίων. Αν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε κι εσείς για party ή θέλετε να κάνετε κράτηση ημερομηνίας για τον μήνα Σεπτέμβριο, καλέστε μας στο 211 8000 230 ή στείλτε μας ένα email στο [email protected] 

   

  Σας ευχόμαστε να περάσετε τις πιο ονειρεμένες σας καλοκαιρινές διακοπές! Καλό καλοκαιράκι! :-)

  1945

 • Βιολογικά όσπρια Άροσις

  Μια ακόμα υπέροχη σχολική σεζόν έκλεισε και μια ακόμη χρονιά συνεργασίας με τα βιολογικά όσπρια Άροσις, ολοκληρώθηκε. Εκατοντάδες οικογένειες, που μας επισκέφθηκαν μες στη σεζόν 2015-2016, γεύτηκαν τη μοναδική ποιότητα και γεύση των οσπρίων Άροσις.

   

  1943

  Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική χορηγίας σας και για την υπέροχη συνεργασία μας! 

  Όσοι δεν γνωρίζετε τα προϊόντα μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας κλικ εδώ: Βιολογικά όσπρια Άροσις.

 • Σοκολατοβραδιά

  Αυτό το Σάββατο 4/6/16, σας έχουμε ετοιμάσει το πιο γλυκό τροφο-event μας!

  Σοκολατοβραδιά αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους!

  Τα παιδιά μαθαίνουν για τη διατροφική αξία της σοκολάτας μέσα από πρωτότυπα τροφο-παιχνίδια, όσο οι μεγάλοι χαλαρώνουν πίνοντας το καφεδάκι τους και απολαμβάνοντας πεντανόστιμα κεράσματα από σοκολάτα και πραλίνα φουντουκιού!
  1911
   
  “Σοκολάτα νόστιμη αλλά και θρεπτική,
  όταν είσαι μαύρη είσαι πιο υγιεινή!
  Δίνεις ενέργεια, είσαι τονωτική
  Μικρά κομμάτια τη φορά
  και σε τρώω στη στιγμή!”
   
  ΔΩΡΟ σε μικρούς και μεγάλους από μία σοκολάτα ή γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας Παυλίδης!
   
  1910
   
  Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 211 8000 230.
   
  Θα περάσουμε τέλειαααα! Μην το χάσετε! ;-)
 • “Kids Banana night” στην Τροφούπολη

  1885

  Ένα ακόμα τροφο-event αυτή την Κυριακή 22/5 στην Τροφούπολη! Τα παιδιά μαθαίνουν για τη διατροφική αξία των φρούτων και φυσικά της μπανάνας, μέσα από πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια και κατασκευές.

  Και ΔΩΡΟ σε κάθε οικογένεια που θα μας επισκεφθεί, ένα τσαμπί μπανάνες, ευγενική χορηγία της εταιρείας Dole!
   
  Ο Φρουτούλης με τη φίλη του τη Λαχανικούλα μας μαθαίνουν “5 φρούτα & λαχανικά τη μέρα, τον γιατρό τον κάνουν πέρα”!
  Ένα απ’ αυτά τα πέντε, μπορεί να είναι μια μπανάνα.
   
  Είμαι μια μικρή μπανάνα
  κι έχω ένα μυστικό!
  Όμως είμαι μαρτυριάρα
  και γι’αυτό θα σου το πω!
   
  Είμαι νόστιμη πολύ
  κι όμως τόσο θρεπτική,
  δεν παχαίνω όπως νομίζεις
  αλλά σαν με μασουλήσεις, 
  Βιταμίνες θα γεμίσεις!
   
  Και μόλις μάθουμε το ποιηματάκι μας, ώρα να το χορέψουμε! “Banana nation” στα ηχεία και τρελός χορός!
   

  1887

  Και μετά το χορό, ετοιμαστείτε για τις πιο όμορφες 

  1888

  μπανανο-κατασκευές! Το αγαπημένο σας πρόγραμμα, Food Art, με κύριο υλικό τη μπανάνα! Κατασκευές από αληθινά κομμάτια υγιεινών τροφών! Πάρτε μια γεύση από κάποια προηγούμενα Food-artήματα μας για να καταλάβετε τι πρόκειται να δημιουργήσουμε και αυτή την Κυριακή! Κάντε κλικ εδώ: Food Art by Trofoupoli
   
  Θα περάσουμε τέλειαααα! Μην το χάσετε! ;-)
   
  Ημερομηνία: Κυριακή 22/5/16
  Ώρες λειτουργίας παιδότοπου: 18:00-21:00 (διάρκεια προγράμματος: 19:00-20:00)
  Ηλικίες: 3-12 ετών (τα μικρότερα παιδάκια με επίβλεψη γονέα στα παιχνίδια)
  Κόστος συμμετοχής: 7,00 ευρώ το παιδάκι με χυμό (τα αδερφάκια 6 €/παιδάκι)
  Γονείς: Για όσους γονείς παρευρίσκονται, χρέωση ό,τι καταναλώσουν στο καφέ.
  Δώρο σε όλους, μικρούς και μεγάλους, μπανάνες Dole!
  Διεύθυνση: Τεγέας 15, Αργυρούπολη
  Πώς έρχεστε: Για όσους έρχονται από την πλατεία της Αργυρούπολης, μόλις περάσετε το Praktiker στα δεύτερα φανάρια (εκεί που είναι ο Μουστάκας στο αριστερό σας χέρι) κάνετε αριστερά (μην υπολογίζετε το απαγορευτικό-είναι για τα λεωφορεία!) και αμέσως δεξιά στο πρώτο στενάκι είναι η Τεγέας.
  Για όσους έρχονται από παραλιακή, μετά το Carrefour, στα φανάρια των Mc Donalds κάνετε δεξιά και η Τεγέας είναι το πρώτο στενάκι αμέσως αριστερά. Επειδή έχει απαγορευτικό κάνετε το τετράγωνο.
   
  Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 211 8000 230.
   
  Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μικρούς & μεγάλους, στο μαγικό κόσμο της Τροφούπολης!
   
  Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Dole.
  1886
 • Τροφο-event «Κικιρίκου»

  Αυτή την Κυριακή, μη χάσετε το τροφο-event μας με τίτλο «Κικιρίκου» και θέμα το κοτόπουλο!
   
  1876
   
  "Το κρέας είναι δυό ειδών:
  Ή κόκκινο ή άσπρο.
   
  Το άσπρο φάε πιο συχνά
  και την κοιλιά σου μέτρα!
  Μετά δεν θα υπάρχει πια,
  θα είναι σφιχτή σαν πέτρα!
   
  Κρέας με λίγα λιπαρά 
  για υγεία και πολλή χαρά!
  Γεμάτο με την Πρωτεϊνούλα,
  τη γλυκιά μου φιλεναδούλα!
  Μου κάνει μπράτσα δυνατά 
  και πόδια στιβαρά!
   
  Κι οι Βιταμινούλες οι γλυκές
  εκεί βολτάρουν σαν τρελές!
  Η Βιταμινούλα Β12 απλώνεται παντού
  κι ο φίλος της ο Σίδηρος σε θέση Διευθυντού!"
   

   

  1878

  Στους γονείς θα δοθεί ένα άρθρο σχετικό με τη διατροφική αξία του κοτόπουλου και οι τυχεροί κατόπιν κλήρωσης, θα πάρουν ΔΩΡΟ από 1 βιολογικό κοτόπουλο, ευγενική χορηγία της bioGReco. 
   
  Θα περάσουμε τέλειαααα! Μην το χάσετε! ;-)
   
  Ημερομηνία: Κυριακή 15/5/16
  Ώρες λειτουργίας παιδότοπου: 18:00-21:00 (διάρκεια προγράμματος: 18:30-20:00)
  Ηλικίες: 3-12 ετών (τα μικρότερα παιδάκια με επίβλεψη γονέα στα παιχνίδια)
  Κόστος συμμετοχής: 7,00 ευρώ το παιδάκι με χυμό (τα αδερφάκια 6 €/παιδάκι)
  Γονείς: Για όσους γονείς παρευρίσκονται, χρέωση ό,τι καταναλώσουν στο καφέ.
  Διεύθυνση: Τεγέας 15, Αργυρούπολη
  Πώς έρχεστε: Για όσους έρχονται από την πλατεία της Αργυρούπολης, μόλις περάσετε το Praktiker στα δεύτερα φανάρια (εκεί που είναι ο Μουστάκας στο αριστερό σας χέρι) κάνετε αριστερά (μην υπολογίζετε το απαγορευτικό-είναι για τα λεωφορεία!) και αμέσως δεξιά στο πρώτο στενάκι είναι η Τεγέας.
  Για όσους έρχονται από παραλιακή, μετά το Carrefour, στα φανάρια των Mc Donalds κάνετε δεξιά και η Τεγέας είναι το πρώτο στενάκι αμέσως αριστερά. Επειδή έχει απαγορευτικό κάνετε το τετράγωνο.
   
  Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 211 8000 230.
   
  Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μικρούς & μεγάλους, στο μαγικό κόσμο της Τροφούπολης!
   
  Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία bioGReco για την ευγενική χορηγία των βιολογικών κοτόπουλων που θα κληρωθούν.
  1879
 • Ωράριο λειτουργίας τις ημέρες του Πάσχα

  1873

   

  Αγαπητοί μας πελάτες,

 • Σάββατο 16/4 απόγευμα, ανοιχτά για το κοινό

  Αγαπητοί γονείς,
   
  Μπορούν τα παιδιά σας να μάθουν να τρέφονται σωστά και μάλιστα μπορούν να το μάθουν μέσα απ'το παιχνίδι και τη διασκέδαση! Μια επίσκεψη απ'την Τροφούπολη θα σας πείσει!

  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρουσιάζουμε στα σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία), εγκεκριμένο απ' το Υπουργείο Παιδείας, αυτό το Σάββατο στην Τροφούπολη!

  Σας περιμένουμε για ένα υπέροχο διασκεδαστικό 3ωρο! Μουσικοκινητικό και θεατρικό παιχνίδι, σε συνδυασμό με εκπαίδευση πάνω στη σωστή διατροφή, συνθέτουν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό & ψυχαγωγικό απόγευμα. Ελάτε να γνωρίσετε τους Διατροφούληδες & τους Τροφούληδες, τις Βιταμινούλες & τα Μεταλλάκια, τους 3 Σούπερ Ένερτζι (Λιπούλης, Πρωτεϊνούλα, Υδατανθρακούλης), τη Νεράϊδα της υγιεινής διατροφής, "Καλή Τροφένια" και το Μάγο της ανθυγιεινής διατροφής, "Τρίκακο". Θα τους γνωρίσουμε όλους, θα παίξουμε στα παιχνίδια τους και θα μάθουμε τα μυστικά τους...

  1851

   

  Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο καφέ της Τροφούπολης. :)

  1853

   

  Μαζί μας θα είναι και ο αγαπημένος μας ήρωας φυσικά! Ο Φατούλης!

  1855

   

  Ημερομηνία: Σάββατο 16/4/16

  Ώρες λειτουργίας: 18:00-21:00

  Ώρες προγράμματος: 18:30-20:30

  Ηλικίες: 3-12 ετών (τα μικρότερα παιδάκια με επίβλεψη γονέα στα παιχνίδια)

  Κόστος συμμετοχής: 7,00 ευρώ το παιδάκι με χυμό (τα αδερφάκια 6 €/παιδάκι)

  Διεύθυνση: Τεγέας 15, Αργυρούπολη

  Πώς έρχεστε: Για όσους έρχονται από την πλατεία της Αργυρούπολης, μόλις περάσετε το Praktiker στα δεύτερα φανάρια (εκεί που είναι ο Μουστάκας στο αριστερό σας χέρι) κάνετε αριστερά (μην υπολογίζετε το απαγορευτικό-είναι για τα λεωφορεία!) και αμέσως δεξιά στο πρώτο στενάκι είναι η Τεγέας.

  Για όσους έρχονται από παραλιακή, μετά το Carrefour, στα φανάρια των Mc Donalds κάνετε δεξιά και η Τεγέας είναι το πρώτο στενάκι αμέσως αριστερά. Επειδή έχει απαγορευτικό κάνετε το τετράγωνο.
   
  Για τη συμμετοχή σας, απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης μιας και οι δυνατότητες συμμετοχών είναι συγκεκριμένες.
  Για τις κρατήσεις σας παρακαλούμε καλέστε στο 211 8000 230.
   
  Σας περιμένουμε για να σας ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο της Τροφούπολης! :) 
  1852
 • Θεατρικό party στην Τροφούπολη από τη Μαρία Δεληκωνσταντίνου!

  Ένα θεατρικό party για τα παιδιά, από τη Μαρία Δεληκωνσταντίνου,
  αποκλειστικά στην Τροφούπολη! 
   
  1869
 • Κυριακή 20/3 απόγευμα ανοιχτά για το κοινό!

  Αγαπητοί γονείς,
   
  Μπορούν τα παιδιά σας να μάθουν να τρέφονται σωστά και μάλιστα μπορούν να το μάθουν μέσα απ'το παιχνίδι και τη διασκέδαση! Μια επίσκεψη απ'την Τροφούπολη θα σας πείσει!

  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρουσιάζουμε στα σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία), εγκεκριμένο απ' το Υπουργείο Παιδείας, αυτή την Κυριακή στην Τροφούπολη!

  Σας περιμένουμε για ένα υπέροχο διασκεδαστικό 3ωρο! Μουσικοκινητικό και θεατρικό παιχνίδι, σε συνδυασμό με εκπαίδευση πάνω στη σωστή διατροφή, συνθέτουν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό & ψυχαγωγικό απόγευμα. Ελάτε να γνωρίσετε τους Διατροφούληδες & τους Τροφούληδες, τις Βιταμινούλες & τα Μεταλλάκια, τους 3 Σούπερ Ένερτζι (Λιπούλης, Πρωτεϊνούλα, Υδατανθρακούλης), τη Νεράϊδα της υγιεινής διατροφής, "Καλή Τροφένια" και το Μάγο της ανθυγιεινής διατροφής, "Τρίκακο". Θα τους γνωρίσουμε όλους, θα παίξουμε στα παιχνίδια τους και θα μάθουμε τα μυστικά τους...

  1851

   

  Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο καφέ της Τροφούπολης. :)

  1853

   

  Μαζί μας θα είναι και ο αγαπημένος μας ήρωας φυσικά! Ο Φατούλης!

  1855

   

  Ημερομηνία: Κυριακή 20/3/16

  Ώρες λειτουργίας: 17:30-20:30

  Ώρες προγράμματος: 18:00-20:00

  Ηλικίες: 3-12 ετών (τα μικρότερα παιδάκια με επίβλεψη γονέα στα παιχνίδια)

  Κόστος συμμετοχής: 7,00 ευρώ το παιδάκι με χυμό (τα αδερφάκια 6 €/παιδάκι)

  Διεύθυνση: Τεγέας 15, Αργυρούπολη

  Πώς έρχεστε: Για όσους έρχονται από την πλατεία της Αργυρούπολης, μόλις περάσετε το Praktiker στα δεύτερα φανάρια (εκεί που είναι ο Μουστάκας στο αριστερό σας χέρι) κάνετε αριστερά (μην υπολογίζετε το απαγορευτικό-είναι για τα λεωφορεία!) και αμέσως δεξιά στο πρώτο στενάκι είναι η Τεγέας.

  Για όσους έρχονται από παραλιακή, μετά το Carrefour, στα φανάρια των Mc Donalds κάνετε δεξιά και η Τεγέας είναι το πρώτο στενάκι αμέσως αριστερά. Επειδή έχει απαγορευτικό κάνετε το τετράγωνο.
   
  Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 211 8000 230.
   
  Σας περιμένουμε για να σας ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο της Τροφούπολης! :) 
  1852