Η πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο δράσης ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 40.000 ευρώ. Το καθεστώς της ενίσχυσης είναι το Προσωρινό Πλαίσιο Στήριξης για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό να στηριχθεί η οικονομία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας έξαρσης της νόσου COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης (19.3.2020/C(2020) 1863 Ανακοίνωση της Επιτροπής όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

Kids Nutrition Festival by Trofoupoli

~ Δωρεάν είσοδος και συμμετοχή για όλους! ~
Σάββατο 10 Ιουνίου στο CINE Άλιμος, 19:00-20:30
Πέμπτη 22 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, 19:00-20:30
 
Η ομάδα της Τροφούπολης παρουσιάζει στα παιδιά το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με θέμα τη διατροφή, την άσκηση και την αξία της διαφορετικότητας.
“Kids Nutrition Festival by Trofoupoli”
Περιλαμβάνει θεατρική παράσταση, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικό παιχνίδι, διαδραστικά παιχνίδια, εκπαίδευση, φαντασία, γνώσεις. Παρουσιάζει η συγγραφέας του ομώνυμου παραμυθιού (“Τροφούπουλη”), Σοφία Κύργιου, με την θεατρική και παιδαγωγική ομάδα της Τροφούπολης. (Το εκπαιδευτικό παραμύθι Τροφούπολη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία απ'την Ελληνοεκδοτική.)
Sofia
 
paramythi
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τροφούπολης παρουσιάζεται σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, από το 2012, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
 
“Ετοιμαστείτε, παιδιά, 
για ένα μαγικό ταξίδι,
στην πιο γευστική πόλη του κόσμου!”
theatriko
 
Sofi
 
Θεατρική παράσταση, μασκότ, διαδραστικά παιχνίδια με θέμα τη διατροφή, εκπαίδευση, φαντασία, χορός. Η διατροφική διαπαιδαγώγηση στην πιο διασκεδαστική της μορφή!
 
«Φρούτα, δημητριακά και γάλα, για να αρχίσει η τρεχάλα!
Όσπρια, ζυμαρικά, κρέας, ψάρι ή αυγά
και βεβαίως μια σαλάτα,
στο τραπέζι ορίστε φάτα!»
 
Μέσα από μία παράσταση–παραμύθι, τα παιδιά ταξιδεύουν στην Τροφούπολη και μαθαίνουν για τη σημασία της σωστής διατροφής και της άσκησης. 
papagalos
 
Παράλληλα τους περνάμε μηνύματα κατά του κοινωνικού ρατσισμού απέναντι στα παιδιά που πάσχουν από διατροφικές ασθένειες όπως η παιδική παχυσαρκία και ο παιδικός σακχαρώδης διαβήτης, μέσα από τον κεντρικό μας ήρωα, Φατούλη, (η μασκότ του οποίου θα παρουσιάσει ένα χορευτικό show στα παιδιά) και τους ήρωες Γλυκούλα και Ζαχαρένιο.
happy
 
Στο τέλος του προγράμματος θα μοιραστούν δώρα από την Τροφούπολη σε όλα τα παιδιά!
 
Μαζί μας θα είναι και ο Δοντούλης για να διασκεδάσει τα παιδιά! (Ευχαριστούμε πολύ Frezyderm!)
dontoulis
 
Διάρκεια προγράμματος: 1,5 ώρα
Ιδανικό για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.
Δωρεάν είσοδος & συμμετοχή για όλους.
dancing
 
space
 
Kids Nutrition Festival by Trofoupoli:
 
1. Σάββατο 10 Ιουνίου στο Cine Άλιμος, 19:00-20:30
alimos2
 
2. Πέμπτη 22 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, 19:00-20:30
glyfada
 
Ευχαριστούμε πολύ την κα Ραμόνα Σάντος από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου και την κα Ελένη Καλαντζή από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, για την πρόσκλησή τους και την όμορφη συνεργασία!
 
Σας περιμένουμε για ένα υπέροχο εκπαιδευτικό & ψυχαγωγικό απόγευμα!
 

 


Warning: Unknown column 'title' in 'field list' query: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('', 'node/605', '', '172.70.135.17', 0, 'g7df5jj3kofciv88drd0ra4tc1', 22, 1637982812) in /var/www/vhosts/trofoupoli.gr/httpdocs/includes/database.mysql.inc on line 135