Συνεργαστείτε με την Τροφούπολη 

Στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε το δημιουργικό μας  έργο, ζητούμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από νέους υποψήφιους συνεργάτες, οι οποίοι  θα συμβάλλουν στην διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού και να ενισχύσουν έτσι την κοινωφελή μας δράση.Το πλαίσιο της συνεργασίας  περιλαμβάνει:  

  1. Παραγωγή  της έκδοσης  “Διατροφούληδες και Τροφούληδες  με μετάφραση  στη γλώσσα της χώρας σας  και τη διάθεσή  της σε επιλεγμένα σημεία, μέσω του δικτύου διανομής της εταιρίας σας ή συνεργατών σας. 
  2. Συνεργασία,  μέσω Franchising για την  ανάπτυξη και  υλοποίηση της ιδέας της Τροφούπολης στην περιοχή σας, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, της τεχνογνωσίας, των προδιαγραφών για τις εγκαταστάσεις και τα δικαιώματα  δικαιόχρησης  του brand, από την εταιρία μας.
    Επιπλέον, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του παιδότοπου, θα μπορούσατε να λάβετε από την Τροφούπουλη, όλο το ενημερωτικό  και προωθητικό υλικό, τα  απαραίτητα εγχειρίδια για τον εξοπλισμό του χώρου, εκπαιδευτικά εγχειρίδια (CD, DVD, παιχνίδια) καθώς και το ενδεδειγμένο πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της. 

Επικοινωνία

Τεγέας 15, Αργυρούπολη, 164 52


2109956990


info@trofoupoli.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγγραφή στο Newsletter

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες λεπτομέρειες.