Winter Bootcamp στο The Ranch

Winter Bootcamp στο The Ranch

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία του Summer Camp δε θα μπορούσαμε να μη δοκιμάσουμε
μία Winter εκδοχή!
Winter Bootcamp λοιπόν 27, 28 & 29 Νοεμβρίου 2015
Μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους στην κατασκήνωση «THE RANCH» στο Σοφικό Κορινθίας με πολλή γυμναστική, επιμόρφωση, διασκέδαση και γέλιο!
Σ’αυτό το μαγικό μέρος μες στη φύση…
27, 28, 29 Νοεμβρίου, η Τροφούπολη πηγαίνει στο "The Ranch"
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία εκδρομή για παιδιά και γονείς με ποικίλες αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι ενήλικες φίλοι μας θα γυμναστούν με ασφάλεια και με μοναδικούς τρόπους όσο τα νεαρά μας μέλη θα απολαμβάνουν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα πάντα!
Εξειδικευμένοι παιδαγωγοί θα αναλάβουν τα παιδάκια (3-12 ετών) για δημιουργική απασχόληση με ζωγραφική, μοναδικές κατασκευές, γυμναστική, αθλοπαιδιές και τα πιο πρωτότυπα διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Τροφούπολη, με θέμα τη διατροφή. Η Τροφούπολη, για όσους τώρα μας γνωρίζουν, είναι ένας πρότυπος παιδότοπος που μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια και πολλή διασκέδαση μυεί τα παιδιά στον κόσμο της σωστής διατροφής και της άσκησης.
Πολλά εκπαιδευτικά δρώμενα με γυμναστική και διατροφικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα που θα απογειώσουν το κέφι, τη φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών και θα τους μείνουν αξέχαστα! Θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους μικρούς μας φίλους ενώ οι γονείς θα κάψουν θερμίδες και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους!
Αν είστε εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεστε να συνδυάσετε για την τάξη σας μία επίσκεψη στο πανέμορφο The Ranch με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διατροφής της Τροφούπολης (υπό την αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας) δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διατροφής της Τροφούπολης θα παρουσιάζεται στο The Ranch την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης (τηλ.: 211 8000 230) για παρουσίαση του προγράμματος σε σχολεία.
Μην το σκέφτεστε, κάντε κράτηση τώρα!
Τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων ιππασία, τοξοβολία, βόλτα με το τρενάκι του The Ranch, αθλοπαιδιές, θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα τη σωστή διατροφή και την άσκηση, μουσικοκινητικό παιχνίδι, χορό, επαφή με τη φύση όσο οι γονείς τους θα μπορούν να απολαύσουν ένα από τα πολλά προγράμματα που προσφέρονται την ίδια στιγμή (cross training, crossfit, zumba, pilates, yoga, τραμπολίνο, dance, aerobics). Το Winter Bootcamp θα πλαισιώνουν ειδικά εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί και δάσκαλοι φυσικής αγωγής. Στα fitness προγράμματα και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, θα διδάξουν μεταξύ άλλων και ξένοι διάσημοι εισηγητές. Το παιδικό τμήμα υπογράφει η Επιστημονική Ομάδα της Τροφούπολης ενώ το τμήμα ενηλίκων η σχολή Base Training που ήδη μετρά 6 επιτυχημένες χρονιές διοργάνωσης χειμερινών και καλοκαιρινών fitness camps.
Παρέχεται πλήρης διατροφή και δυνατότητα επιλογής μεταξύ μονοήμερης εκδρομής ή ακόμα και 1 ή 2 διανυκτερεύσεων.
Μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα υπέροχο μέρος μέσα στη φύση!
Για τις κρατήσεις σας παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 211 8000 230 (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-14:00)
Πατήστε το link που ακολουθεί και δείτε το video από το Summer Camp, που ζήσαμε λίγους μήνες πριν:
Διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα ενηλίκων του Winter Bootcamp και τις τιμές. Σύντομα θα αναρτηθούν αναλυτικά και οι δραστηριότητες των παιδιών.
Παρασκευή
17.00 20″-10″ for speed (Ladas)
17.45 Healthy snack
18.00 Cardio Fun (Ioannou)
19.00 Cross Love (Balatsinos)
20.00 Trouble Dance (Lialios)
21.00 More power,less fat (Bt-team)
Σάββατο
09.00 Power walking-healthy running (Bt-team)
10.00 Base Fight Bootcamp (Nidras-Telis)
10.45 Healthy Snack
11.00 Tabata X-plosion
12.00 The ultimate BOOTCAMP
Endurance,Core,Power (Bt-team)
13.00 Dance Lovers (Lialios-Ioannou)
14.00-17.00 Healthy Lunch
17.00 Cardio Run and smile 5K (Bt-team)
18.00 Pilates for Perfectionists (Gounitsioti-Niaros)
18.45 Healthy Snack
19.00 Functional and Sport (Panourgias-Pantios)
20.00 L.A Dance
21.00 The Remake Training (Seloulis-Lignos-Stoubis-Vakondiou)
22.00 Healthy Dinner
Κυριακή
10.00 Cardio games vs Strength (Balatsinos-Ladas)
11.00 Yoga vs Pilates (Gounitsioti,Mangos,Niaros)
11.45 Healthy snack
12.00 Circuit Game for all!(Bt-team)
13.00 Cardio Dance (Ioannou,Lialios)
14.00 Healthy Lunch
14.00-17.00 Break
17.00 Kids and Parents Athletic Time
Και φυσικά βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου μετά το dinner ακολουθεί party με dj για έξτρα ξεφάντωμα!
Τρεις ώρες το Σάββατο και μία ώρα την Κυριακή τη φύλαξη των παιδιών αναλαμβάνει η Τροφούπολη, με δημιουργική απασχόληση εκπαιδευτικού χαρακτήρα (θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικό παιχνίδι, κατασκευές). Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστοι τα fitness προγράμματα ενηλίκων. Τις ελεύθερες ώρες τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων, ιππασία, τοξοβολία ή παιχνίδι στα γήπεδα της κατασκήνωσης (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τέννις).
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Τροφούπολης για τα παιδιά θα είναι:
Σάββατο πρωί: 11:00-13:00
Σάββατο απόγευμα: 17:00-18:00
Κυριακή πρωί: 11:00-12:00
Το παιδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
– Food Art (κατασκευές από αληθινά κομμάτια υγιεινών τροφών. Θα φτιάξουμε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό από αληθινά φαγητά! Φρούτα, λαχανικά, όσπρια, γαλακτοκομικά! Θα μάθουμε γι’αυτά και θα τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε ένα χιονάθρωπο, ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο , τον Άι-Βασίλη και πολλά πολλά ακόμη! Μια κατασκευή που θα εξάψει τη φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών!)
– Μουσικοκινητικό παιχνίδι και χορός, πάντα απαραίτητα για να εκφραζόμαστε, να αυτοσχεδιάζουμε, να γυμναζόμαστε και να ξεδίνουμε τόσο διασκεδαστικά!
– Κατασκευές! (υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και η πρωτότυπη τροφο-κατασκευή “φρουτοσαλάτα”)! Με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
– Εκπαιδευτικά παζλ με θέμα τα φρούτα και τα λαχανικά. Ο Φρουτούλης και η Λαχανικούλα μας μαθαίνουν για τις τροφές τους και όλοι μαζί μια ομάδα συνεργαζόμαστε για να φτιάξουμε το παζλ!
– Διαγωνισμός Box! Βάζουμε γάντια και ρίχνουμε τις πιο δυνατές μας μπουνιές στο σάκο! Ώρα να γυμναστούμε και να ξεδώσουμε! Πάντα με τη συνοδεία γέλιου και χαράς, απαραίτητα αξεσουάρ!
– Χούλα Χουπ για να γυμναστούμε, να διασκεδάσουμε και να λειτουργήσουμε ομαδικά!
– Εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα τη διατροφή (τροφο-φανάρια, προετοιμασία υγιεινού γεύματος κλπ). Τι έχει σήμερα το μενού παιδιά; Ο καθένας ετοιμάζει ένα υγιεινό πιάτο της δικής του επιλογής και μας το παρουσιάζει!
– Θεατρικό παιχνίδι (ταξίδι φαντασίας στο μαγικό τροφο-διάστημα της Τροφούπολης)
Ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα που συνδυάζει μοναδικά, τη διασκέδαση με την εκπαίδευση! Με την υπογραφή της Τροφούπολης! 🙂
Κόστος συμμετοχής στο Camp:
Για παιδάκια έως 3 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Παιδί μονοήμερη με 3 γεύματα: 28 €
Ενήλικας μονοήμερη με 3 γεύματα: 35 € (18 € με μεσημεριανό γεύμα και σνακ σε περίπτωση μη συμμετοχής στο Fitness Summer Camp ενηλίκων)
Παιδί 1 διανυκτέρευση – 2 ημέρες full διατροφή: 75 €
Ενήλικας 1 διανυκτέρευση – 2 ημέρες full διατροφή: 95 €
Παιδί 2 διανυκτερεύσεις – 3 ημέρες full διατροφή: 95 €
Ενήλικας 2 διανυκτερεύσεις – 3 ημέρες full διατροφή: 125 €
Οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ.
Full διατροφή: πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό
Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται η συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων σε όλα τα προγράμματα του Winter Bootcamp, με την υπογραφή της Τροφούπολης για τους μικρούς και της Base Training για τους ενήλικες φίλους μας.
Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ιππασία για όλα τα παιδιά!
Για οικογένειες άνω των 4 ατόμων προσφέρεται έκπτωση 10% όσον αφορά στις μονοήμερες εκδρομές.
Μία βιωματική εκδρομή που θα γεμίσει τους μικρούς μας φίλους με γνώσεις, αγάπη για τη σωστή διατροφή και την άσκηση αλλά και υπέροχες αναμνήσεις!
Εφόδια που θα τους συντροφεύουν μια ζωή! Μυήστε τα παιδιά σας στον κόσμο της σωστής διατροφής και της άσκησης μέσα απ’την διασκέδαση!
Αλλά χαρίστε κι εσείς στον εαυτό σας μία αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας και τρελού ξεφαντώματος, ένας απίστευτος συνδυασμός που θα σας μείνει αξέχαστος!
Μην το σκέφτεστε, κάντε την κράτησή σας τώρα κι ελάτε στην παρέα μας!  
Αν δεν σας έχουμε πείσει ήδη, δείτε πώς περάσαμε στο Summer Camp λίγους μήνες πριν για να πειστείτε σίγουρα! Κάντε κλικ εδώ!
Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί! Ελάτε μαζί μας για ένα αξέχαστο ταξίδι! 🙂

Related posts

Επικοινωνία

Τεγέας 15, Αργυρούπολη, 164 52


2109956990


info@trofoupoli.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγγραφή στο Newsletter

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες λεπτομέρειες.