Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Συνεργάτες της Τροφούπολης στο Δήμο Αθηναίων

Οι Επιστημονικοί Συνεργάτες της Τροφούπολης, ταξινομημένοι ανά περιοχή / δήμο.

 • 

  Γιώργος Θ. Μίλεσης

   

  126

  Γιώργος Θ. Μίλεσης, MSc
  Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
  MSc Εφαρμοσμένης Κλινικής Διατροφής
  Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών
   
  Ο Γιώργος Μίλεσης γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ειδίκευση (master) στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διατροφή. Αποφοίτησε το 2003 από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.  Η πτυχιακή του μελέτη για την πρόληψη των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων αξιολογήθηκε με άριστα. 
  Το διάστημα 2004-2006 εξειδικεύθηκε στην ενδονοσοκομειακή σίτιση, στα πλαίσια του διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Η ερευνητική του εργασία για την επίδραση της Μεσογειακή Δίαιτας στην φλεγμονή/ σκλήρυνση του νεφρικού σπειράματος αξιολογήθηκε με άριστα. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο 10ο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδολογίας και Αθηροσκλήρυνσης για τις καρδιαγγειακές νόσους. 
  Διεύθυνση: Φειδιππίδου και Ακαρνανίας 1
  Δήμος: Αθηναίων
  Ταχυδρομικός Κώδικας: 11526
  Τηλέφωνο: 2107484580, 6940904589
  Javascript is required to view this map.
 • 

  Θωμάς Β. Κραμποκούκης

  Πτυχιούχος  του τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ-Θεσσαλονίκης (1991).- Μετεκπαίδευση στο Πρόγραμμα: «συστημική συμβουλευτική στη διατροφική συμπεριφορά» – διάγνωση και αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών.-  Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων – Αθηνών στον κλάδο μετεκπαίδευσης του τμήματος Εστιατοριακής  Τέχνης-  Πτυχιακή εργασία και έρευνα με θέμα: «Προτάσεις για ένα σύγχρονο εστιατόριο υγιεινής διατροφής» , όπου αξιολογήθηκαν οι διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών με πλήρη στατιστική ανάλυση και η παρουσίασή της βαθμολογήθηκε με «Άριστα»-  Πρακτική διατριβή στο Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας / Αστιατρικοί Έλεγχοι σε Μονάδες Μαζικής Σίτισης.

  Διεύθυνση: Αχαρνών 334 – Κ. Πατήσια
  Δήμος: Αθηναίων
  Ταχυδρομικός Κώδικας: 11144
  Τηλέφωνο: 2102116255
  Javascript is required to view this map.

Warning: Unknown column 'title' in 'field list' query: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('', 'contributors-per-municipality/αθηναίων', '', '172.70.35.34', 0, 'rtd8ivnnio2rlm761gda0qqcl5', 9, 1620826403) in /var/www/vhosts/trofoupoli.gr/httpdocs/includes/database.mysql.inc on line 135