Η αγάπη υπάρχει παντού...

Η αγάπη υπάρχει παντού…

Δεν ξέρω αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που τρελαίνονται με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή αν ανήκετε σ’αυτούς που βγάζουν σπυριά και μόνο στην ιδέα! Εγώ πάλι ποτέ δεν ήμουν fan αυτής της ημέρας – σαν γνήσιο αντιδραστικό άτομο – αλλά όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα την “γιόρταζα”…! Διχασμένη προσωπικότητα δε με λες!!! Καρδούλες, τουρτίτσες, αρκουδάκια, φιλάκια, μέλια… απ’ όλα είχε πάντα το μενού!! Μήπως τελικά με “παρέσερνε” πάντα ο αγαπητικός μου;! Ή μήπως τελικά ανήκω στη γνωστή γυναικοκατηγορία “τραβάτε με κι ας κλαίω”;! Ποιος ξέρει; Και ποιος να ξέρει άλλωστε αν δεν μπορώ να απαντήσω εγώ η ίδια! 

Κι όμως νομίζω πως έχω την εξήγηση! Συνεχίζω να επιμένω ότι δεν τρελαίνομαι με την όλη Βαλεντίνικη ιδέα αλλά σαν χαρούμενο και αισιόδοξο άτομο δεν θα μπορούσα να νιώθω δυσαρεστημένη από μια ημέρα που βλέπεις γύρω σου καρδούλες και αγάπη…γιατί μπορεί να είναι μια 100% εμπορική γιορτή αλλά δεν έχει και τα καλά του κάτι όταν προκαλεί στον κόσμο έξτρα αγκαλίτσες και φιλάκια;!

Και ναι, ξέρω, όλοι εσείς που σιχαίνεστε αυτή τη μέρα θα πείτε πως όποιος αγαπάει το νιώθει 365 μέρες το χρόνο και όχι στις 14 Φλεβάρη μόνο… αλλά τελικά μήπως με τους τόσο τρελούς ρυθμούς που ζούμε, την τόση δουλειά και αυτό το καταραμένο το άγχος άθελά μας προσπερνάμε όλα αυτά τα σημαντικά και αυτή η μέρα λίγο μας τα υπενθυμίζει; Γιατί αυτό να είναι τόσο κακό; Εε; Για σκεφτείτε το…θετικά! Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ κάθε φορά και τουμπάρω τον όποιο αρνητισμό με διακατέχει αρχικά στη σκέψη αυτής της γιορτής!

Γιατί η αγάπη και ο έρωτας υπάρχουν όντως πάντα και παντού…

στον αέρα…

στην εξοχή…

στη θάλασσα…

εις διπλούν…

εις τριπλούν…

εις τετραπλούν…

με γέλια…

με κλάματα…

με ρυτίδες…

παντού γύρω μας…

Το ίδιο και οι καρδούλες…

Μα αλήθεια δεν σας φτιάχνουν τη διάθεση όλες αυτές οι καρδιές;

Όχι;;;!!!

Εγώ προτείνω, λοιπόν, σε όλους εσάς τους αντι-Βαλεντινικούς, αντι-ρομαντικούς, αντι-γουτσουγούτσου τέλοσπάντων, να κάτσετε αναπαυτικά, να χαλαρώσετε λιγάκι και να σκεφτείτε λίγο θετικά… Βάλτε να πιείτε και κάτι νόστιμο για να σας φτιάξει τη διάθεση όσο θα σκέφτεστε…κάτι σαν αυτό…! (με καρδιά!!!)

Και τελοσπάντων αν δεν μπορεί καμιά καρδούλα να σας πείσει σήμερα, απλά αγαπήστε τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική! Αυτές δε θα σας προδώσουν ποτέ! (Τροφούπολη είναι αυτή, μην την ξεχνάμε! 😉

Να σκέφτεστε πάντα θετικά! Κάνει καλό! 

Σας χαιρετώ! Ή μάλλον σας φιλώ! Η μέρα ενδείκνυται για φιλάκια! 😉

~ Σοφία ~

Facebook: TROFOUPOLI

Related posts

Επικοινωνία

Τεγέας 15, Αργυρούπολη, 164 52


2109956990


info@trofoupoli.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγγραφή στο Newsletter

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες λεπτομέρειες.