Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Κυριακή 20/3 απόγευμα ανοιχτά για το κοινό!

Αγαπητοί γονείς,
 
Μπορούν τα παιδιά σας να μάθουν να τρέφονται σωστά και μάλιστα μπορούν να το μάθουν μέσα απ'το παιχνίδι και τη διασκέδαση! Μια επίσκεψη απ'την Τροφούπολη θα σας πείσει!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρουσιάζουμε στα σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία), εγκεκριμένο απ' το Υπουργείο Παιδείας, αυτή την Κυριακή στην Τροφούπολη!

Σας περιμένουμε για ένα υπέροχο διασκεδαστικό 3ωρο! Μουσικοκινητικό και θεατρικό παιχνίδι, σε συνδυασμό με εκπαίδευση πάνω στη σωστή διατροφή, συνθέτουν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό & ψυχαγωγικό απόγευμα. Ελάτε να γνωρίσετε τους Διατροφούληδες & τους Τροφούληδες, τις Βιταμινούλες & τα Μεταλλάκια, τους 3 Σούπερ Ένερτζι (Λιπούλης, Πρωτεϊνούλα, Υδατανθρακούλης), τη Νεράϊδα της υγιεινής διατροφής, "Καλή Τροφένια" και το Μάγο της ανθυγιεινής διατροφής, "Τρίκακο". Θα τους γνωρίσουμε όλους, θα παίξουμε στα παιχνίδια τους και θα μάθουμε τα μυστικά τους...

1851

 

Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο καφέ της Τροφούπολης. :)

1853

 

Μαζί μας θα είναι και ο αγαπημένος μας ήρωας φυσικά! Ο Φατούλης!

1855

 

Ημερομηνία: Κυριακή 20/3/16

Ώρες λειτουργίας: 17:30-20:30

Ώρες προγράμματος: 18:00-20:00

Ηλικίες: 3-12 ετών (τα μικρότερα παιδάκια με επίβλεψη γονέα στα παιχνίδια)

Κόστος συμμετοχής: 7,00 ευρώ το παιδάκι με χυμό (τα αδερφάκια 6 €/παιδάκι)

Διεύθυνση: Τεγέας 15, Αργυρούπολη

Πώς έρχεστε: Για όσους έρχονται από την πλατεία της Αργυρούπολης, μόλις περάσετε το Praktiker στα δεύτερα φανάρια (εκεί που είναι ο Μουστάκας στο αριστερό σας χέρι) κάνετε αριστερά (μην υπολογίζετε το απαγορευτικό-είναι για τα λεωφορεία!) και αμέσως δεξιά στο πρώτο στενάκι είναι η Τεγέας.

Για όσους έρχονται από παραλιακή, μετά το Carrefour, στα φανάρια των Mc Donalds κάνετε δεξιά και η Τεγέας είναι το πρώτο στενάκι αμέσως αριστερά. Επειδή έχει απαγορευτικό κάνετε το τετράγωνο.
 
Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 211 8000 230.
 
Σας περιμένουμε για να σας ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο της Τροφούπολης! :) 
1852