Η πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο δράσης ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 40.000 ευρώ. Το καθεστώς της ενίσχυσης είναι το Προσωρινό Πλαίσιο Στήριξης για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό να στηριχθεί η οικονομία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας έξαρσης της νόσου COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης (19.3.2020/C(2020) 1863 Ανακοίνωση της Επιτροπής όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

Καλό καλοκαίρι! Σας ευχαριστούμε!

Αγαπημένοι μου γονείς, εκπαιδευτικοί & συνεργάτες,

 

μία ακόμα υπέροχη σεζόν έφτασε στο τέλος της, αφήνοντάς μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις...

- Εκατοντάδες σχολεία (ιδιωτικά & δημόσια) μας επέλεξαν και αυτή τη χρονιά, για την ενότητα "διατροφής" και "στοματικής υγιεινής" και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

- Κι έτσι χιλιάδες παιδάκια απ' όλα τα μέρη της Αττικής αλλά και από επαρχία μας επισκέφθηκαν μες στη σχολική σεζόν που πέρασε και μας γέμισαν χαρά με τα χαμόγελά τους!

- Το πρώτο μου παραμύθι με τίτλο "Τροφούπολη" προτού καν κλείσει 1 χρόνο κυκλοφορίας του στα βιβλιοπωλεία, έχει ταξιδέψει σε χιλιάδες σπίτια κρατώντας την πιο γλυκιά συντροφιά στους μικρούς μας φίλους!

- Η θεατρική μας παράσταση "Ταξίδι στην Τροφούπολη" έκανε την πιο μεγάλη περιοδεία της!

- Ο Δοντούλης της Frezyderm ήταν στην ομάδα μας και μας γέμισε δώρα και γνώσεις!

- Η Ελληνοεκδοτική, ο αγαπημένος μας εκδοτικός οίκος, ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια.

-Τα δύο πρώτα "Kids Nutrition Festival by Trofoupoli" πραγματοποιήθηκαν στον Άλιμο και στη Γλυφάδα προσφέροντας γνώση και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

 

Το εκπαιδευτικό αυτό ταξίδι χαράς δεν σταματά αλλά κάνει ένα διάλειμμα τον μήνα Αύγουστο για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό ενέργειας. Το team της Τροφούπολης επανέρχεται δριμύτερο από Σεπτέμβρη με νέες ιδέες και πολλή πολλή όρεξη να προσφέρει σε ακόμα περισσότερα παιδιά εκπαίδευση, αγάπη και χαρά!

 

Επισκέψεις σχολείων στον χώρο μας - Party γενεθλίων - Θεατρική παράσταστη - Παρουσιάσεις παραμυθιού - Kids Nutrition Festival και πολλά ακόμη που έρχονται...

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δασκάλους που μας εμπιστεύθηκαν για 5η σχολική σεζόν και μας επισκέφθηκαν με τις τάξεις τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που ανέθεσαν σε εμάς τα party γενεθλίων των παιδιών τους, μία τόσο προσωπική και σημαντική στιγμή κάθε οικογένειας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν και διέδωσαν θετικά σχόλια για εμάς. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε συνέχεια γεμάτοι...τα καλά σχόλιά σας και η διαφήμιση που όλοι εσείς μας έχετε κάνει και σας ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνοεκδοτική, την εταιρεία Frezyderm και τους Δήμους Αλίμου και Γλυφάδας για την μεγάλη τους υποστήριξη σε αυτό που κάνουμε.

 

Παλεύουμε μέσα απ'τη δουλειά μας και τις δράσεις μας, για ακόμα περισσότερα υγιή και χαρούμενα παιδιά! Το μήνυμά μας: "Eat healthy-Be fit-Stop bullying-Love Fatoulis-Smile". Διαδώστε το!

 

Να έχετε όλοι ένα αξέχαστο καλοκαίρι! Καλές διακοπές & καλές βουτιές!

 

 

Με αγάπη,

 

Σοφία Κύργιου 

 

Υ.Γ.: Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κλείσει ημερομηνία για κάποια σχολική επίσκεψη ή κάποιο party από Σεπτέμβρη και δεν μας βρίσκει στο σταθερό μας τηλέφωνο 211 8000230, ας μας στείλει ένα email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο. Σας ευχαριστούμε!

 

1945

Sofi
 
happy
 
dontoulis
 
 sensiteeth
 

elena post

 

elena asimakopoulou

 

trip

 

kids

 


Warning: Unknown column 'title' in 'field list' query: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('', 'node/606', '', '172.70.34.196', 0, '4j7asncoa9k5hfjdtburpqjj62', 28, 1637980651) in /var/www/vhosts/trofoupoli.gr/httpdocs/includes/database.mysql.inc on line 135