Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Οι εκδόσεις της Τροφούπολης

"Παίζω και μαθαίνω"… Σε αυτή τη φιλοσοφία στηρίζονται όλες οι εκδόσεις μας.

1456

Περιοδικό «Διατροφούληδες»

Το μοναδικό εκπαιδευτικό & ψυχαγωγικό περιοδικό για παιδιά με θέμα τη διατροφή.

Συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση και τη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών, η έκδοση αυτή απευθύνεται σε γονείς και παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο να τους ευαισθητοποιήσει για την σπουδαιότητα της ισορροπημένης  διατροφής, προβάλλοντας υγιή διατροφικά πρότυπα. 

Ταυτόχρονα,  αποσκοπεί στο να  ενημερώσει και να δώσει συμβουλές για διατροφικές διαταραχές όπως η παιδική παχυσαρκία, ο νεανικός σακχαρώδης διαβήτης και άλλα επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών αλλά και την ανάπτυξή τους.

Οι Διατροφούληδες και οι Τροφούληδες είναι 50 εικονογραφημένοι χαρακτήρες, οι οποίοι μέσα από τις καθημερινές τους ιστορίες βοηθούν το παιδί να καταλάβει εύκολα την σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής με  ιστοριούλες, κουίζ, παιχνίδια, μαθήματα Αγγλικών που ψυχαγωγούν τα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο τους ενώ παράλληλα τα ενημερώνουν με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Η προσπάθεια  αυτή πλαισιώνεται από μία μεγάλη ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων (γιατρών, διαιτολόγων, ψυχολόγων, κοινωνιολόγων, εκπαιδευτικών) που παραθέτουν την εμπεριστατωμένη τους άποψη με απλά και κατανοητά παραδείγματα.

Το περιοδικό διατίθεται δωρεάν σε όλα τα παιδιά που επισκέπτονται τον Διατροφότοπο.

 

Μπορείτε να διαβάσετε την ηλεκτρονική έκδοση κάποιων τευχών μας παρακάτω κάνοντας κλικ πάνω σε αυτό που επιθυμείτε. Σε κάθε τεύχος υπάρχει υλικό για τους μεγάλους αλλά και εκπαιδευτικές ιστοριούλες κόμικ που μπορείτε να διαβάσετε με τα παιδιά σας! :-)

 

Τεύχος 15 (Σεπτέμβριος 2014) .pdf 22MB

Τεύχος 13 (Μάρτιος 2014) .pdf  25.5MB

Τεύχος 12 (Δεκέμβριος 2013) .pdf  48.5MB

Τεύχος 11 (Σεπτέμβριος 2013) .pdf  26MB

Τεύχος 10 (Ιούνιος 2013) .pdf  22MB

Τεύχος 3 (Ιανουάριος 2012) .pdf  22MB