Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

2 χρόνια Τροφούπολη!

1202
 
Μόλις έλαβα τη μακέτα για τα 2 χρόνια μας έβαλα τα κλάματα! Eντάξει ακούγεται πολύ μελό και οι περισσότεροι δεν μπορούν να με καταλάβουν αλλά είναι πραγματικά μεγάλη συγκίνηση να βλέπεις ότι έχει ζωή και προχωράει αυτό που αγαπάς, πιστεύεις και για το οποίο έχεις παλέψει και κουραστεί πολύ πολύ πολύ...Όταν μάλιστα βλέπεις ότι αυτό που ξεκίνησες απ'το μηδέν, εκτός από ζωή, έχει και επιτυχία, τότε τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν το συναίσθημά σου. Μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για την Τροφούπολη και να την φτάσουμε εκεί που της αξίζει.
 
Μανούλα, σ'ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη έμπνευσή σου, χωρίς εσένα δε θα υπήρχε τίποτα. Είσαι η πιο συγκρατημένη στις αντιδράσεις σου, γι'αυτό και η χαρά που βλέπω στα ματιά σου ή ακούω στη φωνή σου κάθε φορά που σου ανακοινώνω τις επιτυχίες μας δεν περιγράφεται!
Αδερφούλα, μαζί τρέξαμε πολύ αυτά τα δύο χρόνια και θυσιάσαμε πολλά για να πετύχουμε όλα αυτά. Ήρθε η ώρα να μας αφήσεις μιας και ο κλάδος της ομορφιάς σε έχει πραγματικά ανάγκη και σε ζητάει, αλλά η συμβολή σου εδώ να ξέρεις θα είναι πάντα αδιαμφισβήτητη και τα παιδάκια που τόσο πολύ λατρεύεις θα σε ζητούν! 
Μπαμπούλη, τι νόμιζες θα σε ξεχάσω; Χάρη σε σένα (που για τις κόρες σου είσαι παντογνώστης...!) είμαι ήσυχη πως ό,τι κι αν συμβεί, ό,τι κι αν χαλάσει, όλα θα πάνε καλά αφού έχουμε εσένα. Ένα τηλεφώνημα όποτε σε χρειαστούμε στην Τροφούπολη και όλα έχουν λυθεί!
 
Δύο χρόνια! Γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας μες στη χαρά και συνεχίζουμε για ακόμα πιο ψηλά παρέα με τους καλύτερους συνεργάτες που αγαπούν κι αυτοί και στηρίζουν την Τροφούπολη συμβάλοντας φυσικά σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της! Και φυσικά εκτός απ'τους συνεργάτες μας πολλά ευχαριστώ και στους χορηγούς μας, τις εταιρείες που μας στηρίζουν για να μπορούμε να συνεχίζουμε το έργο μας. (χορηγοί Τροφούπολης).
 
Δύο χρόνια! Παρέα με παιδάκια και γονείς, που γνωρίσαμε και λατρέψαμε! Παρέα με εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν. 
 
Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!
 
Για αυτά τα παιδικά χαμόγελα που βλέπουμε καθημερινά και για το πιστεύω μας ότι η διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών δεν είναι ουτοπία αλλά γίνεται πραγματικότητα χάρη στην Τροφούπολη, συνεχίζουμε με πολλή όρεξη και αγάπη! Για τα χαρούμενα μουτράκια που βλέπουμε διαρκώς αλλά και την προσπάθειά μας να σταματήσει ο κοινωνικός ρατσισμός απέναντι στα παχύσαρκα παιδάκια (και σ'αυτά που πάσχουν από διαβήτη) συνεχίζουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα που περνάει. Αυτοί είναι οι στόχοι μας και όσο υπάρχει η Τροφούπολη (ας είναι αυτό για πάντα...) θα προσπαθούμε να τους πετύχουμε στο μέγιστο βαθμό.
 
Και εις ανώτερα λοιπόν, παρέα με το Φατούλη και τους φίλους του! :-)
 
 
Με αγάπη,
 
Σοφία

1073

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebook: TROFOUPOLI
 
Υπέροχες στιγμές:
 
1203
1209
1210
1207
1211
1208
1212
1216
1217
1218
1223
1213
1214
1215
1219
1220
1221
1222
1204
1206
1205