Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Καλή αρχή να έχουμε! Από εμάς εξαρτάται το πόσο...

Έναρξη της σχολικής χρονιάς. Έναρξη της σεζόν. Έναρξη του μικρού καλοκαιριού, όπως θα προτιμούσα να χαρακτηρίσω την έναρξη του φθινοπώρου! Για όλους είναι η αρχή για κάτι… Η αρχή για κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε αλλά και η αρχή για οτιδήποτε εμείς ορίσουμε…
1101
Ας κάνουμε λοιπόν μια νέα αρχή σε συνήθειες και τρόπο ζωής! Ας δώσουμε μια ευκαιρία στην υγιεινή διατροφή να μας αποδείξει τη νοστιμιά που κρύβει αλλά και στη γυμναστική να μας μυήσει στα υπέροχα μυστικά της…
1102
 
1103
 
Ας κάνουμε μια νέα αρχή στον τρόπο που σκεφτόμαστε για εμάς και τους γύρω μας. Ας νιώσουμε περισσότερη αγάπη και αποδοχή για τον εαυτό μας πρώτα κι έπειτα για όλο τον κόσμο. Αγαπάω το σώμα μου και το φροντίζω και το ίδιο περνάω και στα παιδιά μου. Αγαπάω το συνάνθρωπο και νοιάζομαι γι’αυτόν και το ίδιο περνάω και στα παιδιά μου.
 
Αγαπάω τη φύση και το περιβάλλον.
1104
 
Αγαπάω τα ζώα.
1105
 
Ας γίνουμε εμείς πρώτα καλύτεροι άνθρωποι, ποτέ δεν είναι αργά. Κι ας το περάσουμε και στα παιδιά μας. Αυτά είναι το μέλλον.
Να έχουμε όλοι μια πολύ όμορφη σεζόν! Εδώ στην Τροφούπολη κάνουμε τα πάντα γι’αυτό, με υγιεινό τρόπο ζωής και πολλή θετική ενέργεια!
1106
 
Με αγάπη,
 
Σοφία

1073