Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Τροφούπολης

Η Τροφούπολη λειτουργεί πλέον ως prive χώρος για τη διοργάνωση των party σας, τις πρωινές ώρες για τις επισκέψεις σχολείων και με μεμονωμένα event και εκπαιδευτικά προγράμματα για το κοινό, που θα ανακοινώνονται εδώ στο site μας www.trofoupoli.gr, στην κίτρινη κατηγορία με τίτλο ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ και στην υποκατηγορία ΝΕΑ.
 
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, λοιπόν, το πρώτο μας event! H Τροφούπολη ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό και παρουσιάζει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα! Περιμένουμε τους παλιούς αλλά και τους καινούριους φίλους μας στον ανακαινισμένο μας χώρο για να περάσουμε τέλεια! 
Ημερομηνία event: Κυριακή 11/10
Ώρες λειτουργίας: 17:30-20:30
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα τελειώσει στις 20:00.
Διεύθυνση: Τεγέας 15, Αργυρούπολη
Ηλικίες: 3-12 ετών (τα μικρότερα παιδάκια με συνοδεία γονέα στα παιχνίδια)
Κόστος συμμετοχής για τα παιδιά: 7,00 €/παιδάκι με χυμό και ΔΩΡΟ το μπλοκ ιχνογραφίας με τους ήρωες Τροφούληδες. Τα παιδιά ζωγραφίζουν τους αγαπημένους τους ήρωες και παράλληλα μαθαίνουν για τη διατροφική αξία των τροφών μέσα από διασκεδαστικά ποιηματάκια!
Για τα αδερφάκια: 6,00 €/παιδάκι
Για τα παιδάκια έως 3 ετών: 3,00 €/παιδάκι
Οι γονείς ότι καταναλώσουν στο καφέ βάσει καταλόγου.
 
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 211 8000 230. 
 
1786
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1) Ατελείωτο παιχνίδι στα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Τροφούπολης υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων παιδαγωγών μας. Θα παίξουμε με τον Οσπριούλη, τον Κρεατούλη, τον Ψαρούλη, τη Δημητριακούλα, τον Αλλαντικούλη, την Λαχανικούλα, τον Ψωμούλη αλλά και τους 3 Σούπερ Ένερτζι! Θα ετοιμάσουμε ένα υγιεινό γεύμα στην καινούρια μας κουζίνα και θα καταλήξουμε στην πίστα με τα Μεταλλάκια και τις Βιταμινούλες!
2) Μουσικοκινητικό παιχνίδι και χορό στην πίστα κάτω απ’την ντισκομπάλα.
3) Διαγωνισμός μποξ! “Ποιος έχει την πιο δυνατή μπουνιά; Αυτός που τρέφεται σωστά!” Στα ηχεία θα παίζει το “Eye of the tiger” για να μπούμε στο κλίμα του μποξ, θα φορέσουμε τα γάντια ένας ένας και θα ρίξουμε στο σάκο τις πιο δυνατές μας μπουνιές! Για να ξεδώσουμε, να διασκεδάσουμε και να γυμναστούμε! 
4) Θα κλείσουμε τα φώτα της Τροφούπολης και θα ξαπλώσουμε μες στο τροφο-διάστημα! Θα χαζέψουμε τα αστέρια και τους πλανήτες της Καλής Τροφένιας και του Τρίκακου και θα μάθουμε για το διαχωρισμό υγιεινών και ανθυγιεινών τροφών!
 
Τα παιδιά θα μάθουν:
- Πόσα φρούτα & λαχανικά τη μέρα το γιατρό τον κάνουν πέρα;
- Σε ποιες τροφές βρίσκονται οι πρωτεϊνες και τι προσφέρουν στον οργανισμό μας;
- Ποια ψάρια έχουν περισσότερα Ω3 λιπαρά;
- Ποιο κρέας έχει λιγότερα λιπαρά;
- Ποιο είναι το πιο υγιεινό λάδι;
- Με τι συνδυάζουμε τα όσπρια για σούπερ δυνάμεις;
- Πόσο συχνά πρέπει να τρώμε αλλαντικά;
- Ποιος ξηρός καρπός μας βοηθάει να έχουμε δυνατή μνήμη;
 
Κι όμως! Αυτά και άλλα πολλά θα μάθουν τα παιδάκια σας μες στο δίωρο πρόγραμμά μας! Κι όλα αυτά; Μέσα από πολλή διασκέδαση και παιχνίδι!
 
Πώς έρχεστε στην Τροφούπολη;
Για όσους έρχονται από την πλατεία της Αργυρούπολης, μόλις περάσετε το Praktiker στο δεξί σας χέρι, στα δεύτερα φανάρια (εκεί που είναι ο Μουστάκας στο αριστερό σας χέρι) κάνετε αριστερά (μην υπολογίζετε το απαγορευτικό-είναι για τα λεωφορεία!) και αμέσως δεξιά στο πρώτο στενάκι είναι η Τεγέας. Είμαστε το δεύτερο κτίριο στο δεξί σας χέρι με τη βυσσινί πόρτα!
Για όσους έρχονται από παραλιακή, μετά το Carrefour, στα φανάρια των Mc Donalds κάνετε δεξιά και η Τεγέας είναι το πρώτο στενάκι αμέσως αριστερά. Επειδή έχει απαγορευτικό κάνετε το τετράγωνο.
 
Σας περιμένουμεεεεε!! :) :) :) 
Μην ξεχάσετε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 211 8000 230!
 
1784