Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ανακοίνωση λειτουργίας παιδότοπου

Αγαπημένοι μας γονείς,

 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον καινούριο τρόπο λειτουργίας μας. Ο παιδότοπος της Τροφούπολης θα ξεκινήσει τη λειτουργία του απ'το μήνα Σεπτέμβριο με 1) prive party γενεθλίων όλες τις ημέρες της εβδομάδας, 2) τη συνεργασία μας με σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς όπου παρουσιάζουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και 3) εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδηλώσεις και events για τα παιδιά αλλά ακόμα και τους γονείς, τα οποία θα ανακοινώνονται εδώ στην ιστοσελίδα μας.

Λόγω συνωστισμού στο χώρο τα Σαββατοκύριακα, αποφασίσαμε αυτή τη σεζόν να μη λειτουργούμε με ελεύθερες εισόδους στον παιδότοπο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων. 

 

Για να μαθαίνετε τα πάντα σχετικά με τα προγράμματά μας μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.trofoupoli.gr. Στην κατηγορία ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ και υποκατηγορία ΝΕΑ θα ανακοινώνονται όλες μας οι εκδηλώσεις και τα events. Αν θέλετε να σας αποστέλουμε και σχετικό Newsletter παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο αν επιθυμείτε) στο [email protected] με το αίτημα "Παρακαλώ να καταχωρηθούν τα στοιχεία μου στη λίστα σας για να μου αποστέλλεται σχετικό με τις εκδηλώσεις σας Newsletter στο email μου."

 

Λόγω ανακαίνισης του χώρου, πάρτι γενεθλίων θα μπορούμε να αναλάβουμε από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. 

 

Το τηλεφωνικό μας κέντρο με τον αριθμό 211 8000 230 λειτουργεί 09:00-14:00. Για πληροφορίες party και εκδηλώσεων μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας κατόπιν ραντεβού.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στην ανακαινισμένη μας Τροφούπολη! :)

1110